Published: 2017-10-06 02:10   Updated: 2017-07-26 12:07

moderna i brösarp 2017

6 - 8 oktober 2017

Missa inte höstens glödheta antikmässa i Skåne! För tolfte gången arrangeras moderna i brösarp - Sveriges enda mässa som enbart fokuserar på nittonhundratalets banbrytande design.

Moderna möbelklassiker, konsthantverk, konst och vintagemode kommer att fylla mässlokalerna i lilla charmiga byn Brösarp. Mässan har blivit ett viktigt forum där intresset för modern design kommer till uttryck.

Mässan är inte bara ett tillfälle till inköp utan lika mycket en möjlighet att lära sig något om nittonhundratalets design. Utställarna besitter gedigen kunskap och står gärna till tjänst med information om sina objekt. Vill besökare ha egna föremål värderade går det bra att ta med dem till mässan. Ett foto på något ärvt eller förvärvat är ofta tillräckligt för ett första utlåtande. Detta är också ett bra tillfälle för den som vill sälja något. Utställare söker ständigt efter ”nya” objekt.

Valet av utställare har gjorts med omsorg för att säkerställa en hög kvalitet. Här finns några av Nordens mest välrenommerade antikhandlare med inriktning på nittonhundratalets formgivning.

Kvalitet före kvantitet har alltid varit Brösarpsmässornas motto!

För information om utställare 2017, besök hemsidan www.brosarpsmassan.se

Bildtext:  

Litografi, Lennart Rohde singerad och daterad 1991
Stol, Safari, Kaare Klint, Ritad 1933, Rud Rasmussen Snedkeri
Stol, Børne foldestol, Mogens Koch, ritad 1932 i vuxenstorlek.
Rud Rasmussen Snedkeri
Bänk, Børge Mogensen, 50-tal Fredericia Stolefabrik
Keramik, Stig Lindberg, Gustavsberg
Matta, Marianne Richter, Östergyllen

Föremålen från
Moderna Möbelklassiker
Borg Design

foto: Jönssonbilder