Published: 2017-10-06 02:10   Updated: 2017-02-03 02:02

moderna i brösarp 2017

6 - 8 oktober 2017

Missa inte höstens glödheta antikmässa i Skåne! För tolfte gången arrangeras moderna i brösarp - Sveriges enda mässa som enbart fokuserar på nittonhundratalets banbrytande design.

Moderna möbelklassiker, konsthantverk, konst och vintagemode kommer att fylla mässlokalerna i lilla charmiga byn Brösarp. Mässan har blivit ett viktigt forum där intresset för modern design kommer till uttryck.

Mässan är inte bara ett tillfälle till inköp utan lika mycket en möjlighet att lära sig något om nittonhundratalets design. Utställarna besitter gedigen kunskap och står gärna till tjänst med information om sina objekt. Vill besökare ha egna föremål värderade går det bra att ta med dem till mässan. Ett foto på något ärvt eller förvärvat är ofta tillräckligt för ett första utlåtande. Detta är också ett bra tillfälle för den som vill sälja något. Utställare söker ständigt efter ”nya” objekt.

Valet av utställare har gjorts med omsorg för att säkerställa en hög kvalitet. Här finns några av Nordens mest välrenommerade antikhandlare med inriktning på nittonhundratalets formgivning.

Kvalitet före kvantitet har alltid varit Brösarpsmässornas motto!

För information om utställare 2017, besök hemsidan www.brosarpsmassan.se

Bildtext:  

Dagens Stjärnbild Mixed media, Harry Moberg, 1970 tal

Fåtölj Svanen Arne Jacobsen 1957-58 för Fritz Hansen

Wingback Chair Börge Mogensen1963 För Fredericia Möbelfabrik

Pall PK 33 Poul Kjaerholm. 1959 för Fritz Hansen

Lampor Uno och Östen Christiansson för LUXUS

Föremålen från

Moderna Möbelklassiker

Antikmässan i Brösarp AB

Foto: Jönssonbilder