Stuga YD9300, Ramsåsa, Tomelilla

Tomelilla kommun har ett centralt läge på Österlen och är perfekt att bo i medan du tar del av utbudet i vår del av Sverige. Här finns allt från hus i fina lägen till torp i vacker natur. Österlen börjar alldeles utanför dörren var du än väljer att bo. Inget av det du vill uppleva ligger längre bort än några få mil som mest.

Spela golf, spana på rovfåglar, bada i havet eller ta familjen till Tosselilla. Besök konsthantverkare och konstnärer. Cykla och njut av landskapet. På vägen hem till ditt boende kan du handla i någon av de många gårdsbutikerna. Avsluta en lyckad dag med en grillkväll i vänners eller familjens sällskap. Eller slappna av med god mat på någon av alla våra matserveringar. Det finns en för varje plånbok.

 

 

Ekostugor - Ecotopia på Österlen

Bo ekologiskt nära naturen! Inbäddade i olika naturmiljöer ligger ekostugorna byggda utifrån ekologiska materialval som halm, lera, torkad lersten, trä, torv och vass. Ett unikt boende i rofylld och inspirerande miljö.

Välj mellan Skånelängan, Fäboden, Halmbalsstugan, Stenstugan eller den tillgänglighetsanpassade ekostugan. Bo med självhushåll eller njut av frukostbuffé i Ekofiket!

Ecotopia på Österlen erbjuder även utställningar, guidningar, utbildningar och ekofik.

Ecotopia på Österlen